Vladimir

 Vi kan hjælpe jer med at vurdere jeres smykker, diamanter og ædelstene.  Vi er dog, som udgangspunkt, ikke interesseret i at købe slebne ædelstene, diamanter eller smykker. 

Ønsker I at sælge diamanter, slebne ædelstene eller smykker anbefaler vi at I kontakter et af auktionshusene.  F.eks.:

Lauritz.com

Bruun-Rasmussen

Ønsker I at vide, om I har gjort et ordentligt køb på auktion, så kan vi vurdere jeres diamant eller diamantring, inden fortrydelsesperioden på 14 dage er omme. Bedre "safe than sorry"!  

Diamanter & Ædelstene

Den vigtigste faktor ved køb og salg af diamanter, ædelstene og perler er altid tilliden til modparten. Vi har en helt exceptionel erfaring og uddannelse inden for gemmologi og diamantgraduering hvilket betyder at vi kan tjekke stenen sammen med jer og sikre at I har gjort det helt rigtige køb.

Vi har en helt unik erfaring med fremstilling af diamantsmykker. F.eks. er den største diamant vi har indfattet i et af vores smykkedesigns en 13,30 karat brillantslebet diamant.  

 

GIA certifikat
Vi sender stenen til GIA og får dem til at udarbejde et certifikat og eventuelt indgravere certifikatnumret på rondisten.Udarbejdelse af GIA certifikat & laserindgravering af diamanter. Fra 2.500 kr.

Vi har vores egen GIA uddannede Gemmolog & Diamant graduer.  Det betyder, at vi vil kunne hjælpe med alle former for gemmologi spørgsmål, og vi vil kunne udføre de fleste vurderingsopgaver meget hurtigt.

Spørgsmål til vores gemmolog og diamant graduer gøres venligst pr. e-mail: ed(at)rrj.dk 

GIA – Gemological Institute of America er verdens førende ekspert på ædelsten og diamanter.

Der er en mængde certifikatudbydere på markedet, men vil man være helt sikker på at få en klassificering, som er helt præcis, så er det vores holdning, at der ikke er nogen bedre end GIA. Det skal også lige nævnes, at GIA er en non-profit organisation, hvis eneste formål er at skabe tillid til diamanter, ædelstene og smykker.

Lær mere om de 4 C'er hos GIA.
Lær mere om ædelstene hos GIA.

LÆS GERNE BØRSENS ARTIKEL OM OS, FRA DEN 25. NOVEMBER 2011

 

 

Ragnar_R_jorgensen
Instagram

 

 

 

 

 

Unikasmykker
Facebook

 

 

vielsesringe
Referencer

 

 

Billed Bladet smykker
Presse